Bejelentkezés

Regisztráció

Számlázási címem

Regisztració

Elfelejtett jelszó

Kupon kód figyelmeztető

Az Ön által megadott kupon kódot, már korábban felhasználta. Ez kétszer nem használható fel!

PROFIL

mutasd mutasd

Menü

X
Blog RÓLUNK KAPCSOLAT KOSÁR

Kategóriák

X
Kategóriák
Telefonszámunk:
+36 70 627 77 09
Blog RÓLUNK KAPCSOLAT KOSÁR

Szállítási feltételek, információk | Berény Sport webáruház

Megosztás

Szállítás:

A csomaghoz Magyarország egész területén utánvéttellel is hozzá juthat. A teljes összeget a GLS csomagfutárnak kell kifizetni, aki a pénz átvétele után átadja Önnek a megrendelt termék(ek)et tartalmazó csomagot. 
A küldemény kézhezvételekor ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs mellékelve a futár által kitöltött kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot!
Esetleges áruhiány esetén küldje el a futár által kitöltött jegyzőkönyvet, és azonnal pótoljuk a hiányzó terméket. A további reklamációk/garanciális ügyek érvényesítése érdekében kérjük, őrizze meg a kifizetését igazoló számlát és szállítólevelet. A csomagfeladásának napján, napközben logisztikai partnerünk e-mailt küld az Ön által megadott e-mail címre. A levélben megtalálhatóak a csomagadatok (csomagszám, utánvét összege,szállítás ideje 8 órás intervallumban) . A szállítás időpontja alapesetben a következő munkanap. A szállítás napján reggel 8 órától a GLS ügyfélszolgálatán (+36 1 802 0265) a csomagszám ismeretében bővebb tájékoztatást kaphat a rendelés érkezésének várható időpontjáról.
A rendelt termékek maximum 2-10 munkanapon belül megérkeznek!

..........................................................................................................................................................

Amennyiben egy címről több alkalommal is visszakapjuk a csomagot, a megrendelést a Berény Sport törli, és a továbbiakban csak előre fizetés esetén küldi ki a megrendelt árut.

..........................................................................................................................................................

A házhoz szállítás költsége:

A rendelt termékek kiszállítási költsége egységesen 1905 Ft / rendelés, Magyarország egész területén. A szállítási költség független a csomag súlyától, méretétől.
Ha a megrendelt termékek összértéke meghaladja a 20.000 Ft-ot a szállítási költség ingyenes.