Bejelentkezés

Regisztráció

Számlázási címem

Regisztració

Elfelejtett jelszó

Kupon kód figyelmeztető

Az Ön által megadott kupon kódot, már korábban felhasználta. Ez kétszer nem használható fel!

PROFIL

mutasd mutasd

Menü

X
Blog RÓLUNK KAPCSOLAT KOSÁR

Kategóriák

X
Kategóriák
Telefonszámunk:
+36 70 627 77 09
Blog RÓLUNK KAPCSOLAT KOSÁR

Szállítási feltételek, információk | Berény Sport webáruház

Megosztás

Szállítás:

A csomaghoz Magyarország egész területén utánvéttellel is hozzá juthat. A teljes összeget a GLS csomagfutárnak kell kifizetni, aki a pénz átvétele után átadja Önnek a megrendelt termék(ek)et tartalmazó csomagot. 
A küldemény kézhezvételekor ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs mellékelve a futár által kitöltött kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot!
Esetleges áruhiány esetén küldje el a futár által kitöltött jegyzőkönyvet, és azonnal pótoljuk a hiányzó terméket. A további reklamációk/garanciális ügyek érvényesítése érdekében kérjük, őrizze meg a kifizetését igazoló számlát és szállítólevelet. A csomagfeladásának napján, napközben logisztikai partnerünk e-mailt küld az Ön által megadott e-mail címre. A levélben megtalálhatóak a csomagadatok (csomagszám, utánvét összege,szállítás ideje 8 órás intervallumban) . A szállítás időpontja alapesetben a következő munkanap. A szállítás napján reggel 8 órától a GLS ügyfélszolgálatán (+36 1 802 0265) a csomagszám ismeretében bővebb tájékoztatást kaphat a rendelés érkezésének várható időpontjáról.
A rendelt termékek maximum 2-10 munkanapon belül megérkeznek!

..........................................................................................................................................................

Amennyiben egy címről több alkalommal is visszakapjuk a csomagot, a megrendelést a Berény Sport törli, és a továbbiakban csak előre fizetés esetén küldi ki a megrendelt árut.

..........................................................................................................................................................

A házhoz szállítás költsége:

A rendelt termékek kiszállítási költsége egységesen 1905 Ft / rendelés, Magyarország egész területén. A szállítási költség független a csomag súlyától, méretétől.
Ha a megrendelt termékek összértéke meghaladja a 20.000 Ft-ot a szállítási költség ingyenes.

 

Elállás:

Elállás joga, módja, következményei

Amennyiben Ügyfél a termék házhozszállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt az áru átvételét követő 14 napon belül, indoklás nélkül megteheti. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. Ügyfél az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia Szolgáltató címére. A Molnár és Társa Kft. kizárólag új állapotú, sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású (a cipős doboz nem csomagolóanyag, hanem a termék része!) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban Ügyfélnek kell gondoskodnia. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot 14 munkanapon belül elküldeni, egyúttal gondoskodnia kell a termék mihamarabbi visszajuttatásáról. Elállás esetén a Molnár és Társa Kft. követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

Ügyfél kérésére Szolgáltató készséggel gondoskodik a visszaszállítás bonyolításáról, erre vonatkozó igényeket Szolgáltató ügyfélszolgálata fogadja. A visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan a GLS csomagküldő szolgálat díjai az irányadóak.
A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő.
A fogyasztó nem élhet az elállás jogával, ha a terméket a vásárlást követően használatba fogta, kimosta vagy bármilyen átalakításnak vetette alá, feltéve, hogy a termék megfelel a rajta feltüntetett minőségi követelményeknek.

Interneten történt vásárlással kapcsolatosan márkaboltjaink nem tudnak vásárlóink segítségére lenni.

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a Molnár és Társa Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.

A Molnár és Társa Kft. végig fenntartja magának a jogot, hogy elálljon a szerződéstől.

 

Termékcsere:

A webshopon rendelt termékek cseréjét kizárólag az ügyfélszolgálattal egyeztetve és rajtuk keresztül lehet eszközölni. Webshopon rendelt termékeket az üzletekben nem áll módunkban kicserélni. A cserét telefonon és emailben is lehet igényelni, előbbit munkanapokon 9:00 - 17:00-ig, utóbbit bármikor megteheted.

Nem a Mi hibánkból származó csere esetén az áru visszaküldésénél felmerülő költség, azaz a visszaküldés postaköltsége minden esetben a Vásárlót terheli, melynek költsége 1905 Forint.

Ügyfélszolgálati elérhetőségek: 
Berény Sport Telefon: 06 70 627 77 09
Berény Sport email: berenysportfoter@bereny-sport.hu